Alex Webbtjänst UF

HTML5 är grunden i de webbsidor som jag skapar och även den nyaste versionen. HTML är ett märkspråk som utgör själva ramen för webbsidorna, alltså bygger strukturen, som jag sedan med hjälp av andra tekniker formaterar så att de ser ur som ni vill.

CSS är den tekniken som får hemsidan att bli snygg i både datorn och på mobilen. Det är inte bara färg och form som gör att sidan blir läcker utan det finns också möjligheter att förstärka vissa händelser med färg och rörelse.

JavaScript är grymt coolt. Jag är inte så duktig på det för tillfället, men jag hoppas att du vill anlita mig att bygga coola lösningar så lär vi oss tillsammans. Min lärare har lovat att kika lite på detta senare under året, annars får jag väl lära mig själv :-)

WordPress består av så många inställningar att man blir alldeles snurrig och för att vara ärlig så blir jag också det. Men jag gillar ju karuseller så det går bra! Om du vill ha en webbplats som du enkelt uppdaterar själv så kan jag bygga upp en i WordPress som blir helt unik för just ditt företag när jag har bombat in alla coola plugins och något fräckt tema.

htmll csss javascriptt wordpresss